Belediye Ve Valiliğin Verdiği Karşılıksız Parayı Üç Yıl Sonra İade Etti

Nevşehir'de üç yıl önce işyeri yanan kaynakçı, Valilik ve Belediyenin verdiği karşılıksız yardımı işleri düzelince geri ödedi.

Nevşehir'de üç yıl önce işyeri yanan esnaf, Nevşehir Belediyesinin verdiği 25 bin lira ile Nevşehir Valiliğinin verdiği 7 bin liralık karşılıksız yardımı maddi durumu düzelince geri ödedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret eden Eskici, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013 yılında işyerinde yaşanan bir patlama sonrasında zarar oluştuğunu söyledi.

O dönemde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver başta olmak üzere Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın kendisine maddi olarak destek sağladıklarını aktaran Eskici, 'Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan 7 bin lira, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de 25 bin lira destek vererek, yaşadığım sıkıntılı dönemde yanımda oldular. Bu parayı bir borç olarak bildim. Bunun için de biraz önce Sayın Valimize destek olarak verilen 7 bin lirayı iade ettim. Üç yıl boyunca çalıştım çabaladım. Bu parada diğer insanların da hakları vardır. Zor günlerimi bu desteklerle atlatabildim, kendilerine ailem adına da çok teşekkür ediyorum. Şimdi de Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e, 25 bin lirayı teslim ediyorum.' diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de Eskici'nin uğradığı zararın sarılması amacıyla kendisine 25 bin lirayı karşılıksız olarak vermelerine karşın, büyük bir vefa duygusuyla parayı teslim ettiğini dile getirdi.

Yaşanan bu gelişmenin kendisini oldukça duygulandırdığını söyleyen Ünver, 'Şu anda esnafımızın zor günleri geride kalmış, çalışmış çabalamış ve kendisine sağladığımız 25 bin liralık desteği şimdi getirdi ve teslim etti. Yaşadığımız bu gelişme de milletimizin nasıl bir insani değere sahip olduğunu göstermesi açısından da oldukça önemli. Kendisini tebrik ediyorum.' dedi.
Kaynak: AA