Başkan Uysal, Trafik Eğitim Parkını Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, trafik eğitim parkını ziyaret ederek, trafik eğitimi alan öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Uysal, Trafik Eğitim Parkını Ziyaret Etti
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fener Mahallesi’ndeki Trafik Eğitim Parkı’nda, trafik eğitimi gören öğrencilere sürpriz yaptı. Başkan Uysal, İrfan İlkokulu öğrencilerine trafikle ilgili sorular sordu. Öğrenciler ise, Başkan Uysal’a, Anneler Günü’nde ne hediye aldığını sordu. Başkan Uysal’ın, öğrencilerle sohbeti neşeli anlar yaşanmasına neden oldu. Başkan Uysal, öğrencilerle birlikte profesyonel eğitimcilerin verdiği teorik trafik dersini dinlerken, uygulamalı dersi de takip etti.

‘ÇOCUKLARIMIZ ÇOK DEĞERLİ’

Yılın ilk 4 ayında 5 bin 300 ilköğretim okulu öğrencisine trafik eğitimi sunduklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çocuklarımız, bizim için çok değerli. Trafikte, herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için bu tür eğitimler çok önemli. Muratpaşamız’daki her çocuğumuzun temel trafik eğitimi almasını planlıyoruz” dedi.

Başkan Uysal, eğitim çalışması sonrası, öğrencilere katılım sertifikası verirken, boyama kitabı da hediye etti.

TEORİK VE PRATİK EĞİTİM

Profesyonel eğitimciler, gözetiminde gerçekleştirilen trafik eğitiminde, teorik dersin yanı sıra yakıtlı özel araçlarla da pratik eğitim olanağı sunuluyor. Teorik bilgilerin aktarılmasının ardından öğrenciler, profesyonel eğitimciler gözetiminde, araçlara binerek araç kullanıyor. Muratpaşa Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda kavşaklar, trafik tabelaları, yol çizgileri, kaldırım ve virajlar bulunuyor.
Kaynak: İHA