AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar Açıklaması
AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Vagon Onarım Fabrikası hakkında konuştu. Yaşar, “Sürekli kamuya zarar veren bir yapı” dedi.

Vagon Onarım Fabrikasının bakımı, korunması ve bekçiliği ile kendi maliyetini geçmiş olduğunu kaydeden Yaşar, Vagon Onarım Fabrikasının 40 bin metrekare kapalı alanı olan bir yer olduğunu söyledi.
Yaşar, “Bugünün şartları ile öyle bir yer yapmaya kalksan maliyeti bellidir. Ben fabrika kuracak olsam, 2 bin kişiyi istihdam edecek bir fabrikanın en az maliyeti 200 milyon dolardır. Bu kadar para harcayacak bir firma kalkıp da 30 yıllık bir yapıya talip olur mu? Olmaz. Üreten değil, sürekli Malatya’ya, kamuya zarar veren bir yapı. Benim kanaatim bu, aksini iddia eden biri varsa rakamlar ile gelsin” şeklinde konuştu.
