Yarım Asırlık Sevgilere Başkan Şirin'den Jest
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, evlilikte 50 yılını geride bırakan çiftler için başlattığı Gönül Projesi kapsamında Erol-Sabiha Dağdelen çiftinin konuğu oldu. Dağdelen çiftine 1966 yılında imza attıkları nikah defterinin bir suretini takdim eden Başkan Şirin, Dağdelen Ailesine mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar diledi.

Başkan Şirin de Dağdelen Ailesi’nin nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmesini dileyerek, “Değerli büyüklerimiz genç çiftlerimize örnek teşkil ediyor. Bugün de Erol Amcamız ve Sabiha Teyzemiz’in konuğu olduk. Yarım asrı geride bıraktıkları hayatlarında kendilerine çocukları ve torunlarıyla mutlu bir ömür diliyorum. Allah nice sağlıklı ve huzurlu yıllar göstersin” diye konuştu.
Başkan Şirin, ziyaretinde Sabiha Dağdelen’e çiçek ile isimlerine özel dekoratif saat takdim ederken, Dağdelen de nezaketlerinden dolayı Başkan Şirin’e teşekkür etti.
