Beşiktaş Şehitleri İçin Sinanpaşa Camii'nde Mevlit Okutuldu

10 Aralık gecesi Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısında şehit olanlar için Sinan Paşa Camii’nde mevlit okutuldu.

Beşiktaş Şehitleri İçin Sinanpaşa Camii'nde Mevlit Okutuldu
Beşiktaş Belediyesi, 10 Aralık gecesi Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olanlar için Sinan Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip mevlit okuttu. Mevlide, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlitte, şehitler için Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Mevlitte saldırılarda şehit olan vatandaşlar için Allah’tan rahmet, yaralılar için şifa dilendi. Mevlit sonrasında vatandaşlara helva ve yemek ikramlarında bulunuldu. Başkan Hazinedar’ın da vatandaşlara yemek ikramında bulunduğu mevlitte terör saldırılarının bir daha yaşanmaması için cami avlusunda dualar edildi.

“Birliğimiz, beraberliğimiz için maneviyat çok önemli”

"Milletçe birlikteliğimizi sağlayacak şeyler dini duygular" diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Bizim şehadetin anlamını yükseltecek, bu vatan için şehit olanlara karşı sorumluluklarımız var. Birliğimiz, beraberliğimiz için maneviyat çok önemli. Beşiktaş gazi oldu artık gazi bir Beşiktaş var. Gazi Beşiktaş’ımızda Şehitler Tepesi’ni sık sık ziyaret ediyoruz. Önce binlerdi, sonra on binler oldu şimdi yüz binler bizde milyonları terörü kınamaya, şehitlerimizi anmaya Beşiktaş’a davet ediyoruz. Bu gün Beşiktaş’ın simgelerinden olan Sinan Paşa Camii’nde mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okuduk” dedi.



“Bütün şehitlerimizi Allah rahmet eylesin”

Şehitler için okutulan dualara katılan ve saldırıları kınayan Cevat Bezel, “Şehit olanlar için çok üzgünüm, böyle bir mevlid okunması hoşumuza gitti. Geri gelmeyecekler ama inşallah bir daha böyle bir şey başımıza gelmez. Bütün şehitlerimizi Allah rahmet eylesin. Bütün belediyelerin böyle şeyler yapmasını istiyoruz” dedi.

Mevlit, cami avlusunda edilen duaların ardından sona erdi.
Kaynak: İHA