'2023 Hedeflerine Ulaşmada Manisa Başat Rol Oynayacak'

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında Manisa gerçekten başat bir rol oynayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki Manisalılarla Buluşma etkinliğinde konuşma yapan Vali Bektaş, kentin gelecekte adından daha fazla söz ettireceğini, "İzmir"in gölgesinde kalıyor" yargısının yapılan ve devam eden yatırımlarla önemli ölçüde değiştiğini, Manisa'nın artık starejik yatırım ve sanayi merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Manisa'nın devam eden otoyol ve hızlı tren projelerinin uğrak noktası olacağını ifade eden Bektaş, "Sanayi ve tarım gelişiyor. Bunlar tesadüfle olmuyor. Bunlar oluyorsa Cumhurbaşkanımızın emekleriyle oluyor. Sizler bunu bildiğiniz için buradasınız" dedi.

Türk milletinin hizmeti asla inkar etmediğini, Manisa'nın 2002'den 2014 yılına kadar ihracatını 13 kat artırırken İzmir'in 3 kat artırdığını ifade eden Bektaş, "Bu nasıl oldu? Bunun nasıl olduğunu bildiğiniz için buradasınız. Manisa'ya bu değeri kimin kattığını bildiğiniz için buradasınız" dedi.

Vali Bektaş, kentin sanayi ve tarımda iyi konumda olsa da turizmde eksiklerinin olduğunu, bu alanda da yol alınması için hazırlıkların bulunduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında Manisa, gerçekten başat bir rol oynayacak" dedi.

Kaynak: AA