Trafik Kurbanı Tıbbi Sekreter Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Önceki gün sabaha karşı Ankara’dan Manisa’ya dönerken Kula Kovukdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan tıbbi sekreter Duygu Türe Manisa İstasyon camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında Kırtık Mezarlığında toprağa verildi.

Trafik Kurbanı Tıbbi Sekreter Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Aynı kazada yaşamlarını yitiren Dilek Atsak, 8 aylık kızı Elif Atsak’ın yanı sıra Salihli Devlet Hastanesinde yoğun bakım yaşamını yitiren Neşe Çiçek’in cenazeleri ise Aydın’ın Nazilli ilçesinde toprağa verilecek.

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Tıbbi Sekreteri olan Duygu Türe için hastane bahçesinde düzenlenen törenin ardından Devlet Hastanesi morgundan alınarak İstasyon Camiisine getirildi.

Manisa merkezdeki tüm sağlık çalışanların katıldığı Duygu Türe’nin cenaze namazına arkadaşlarının desteği ile gelen baba Kadir Çiçek, bir anda üç kızı ve bir torunun kaybetmenin şokunu yaşarken güçlükle ayakta durabildi. Cenazeye CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer katıldı.

Duygu Türe’nin gözü yaşlı annesi Habibe Çiçek de üç kızını kaybetmenin acısıyla sinir krizleri geçirdi.

Baba Kadir Çiçek, “Yüreğim yanıyor nasıl oldu anlamadım üç kızımda avuçlarımın içinde kayıp gitti” diyerek duygularını dile getirebildi.

Kadir-Habibe Çiçek çifti kızları Duygu Türe’yi son yolculuğuna uğurladıktan sonra vakit kaybetmeden diğer iki kızı ve torunlarını toprağa verebilmek için Aydın’ın Nazilli ilçesine gittiler.

Eşini, kızını ve iki baldızı kaybeden Nuri Atsak ise tedavi gördüğü Kula Devlet Hastanesinde doktorların ameliyat talebini geri çevirerek Nazilli’deki cenazeye gitti.
Kaynak: İHA