Ayvalık Belediyesi Tafil Türkan Stadının Zeminini Yeniliyor

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Küçükköy Mahallesinde bulunan Tafil Türkan Stadını bakıma aldı.

Ayvalık Belediyesi Tafil Türkan Stadının Zeminini Yeniliyor
Tafil Türkan Stadı’nda yaz okulu ve sezon öncesi devam eden bakım çalışmalarını inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, gençlerin daha sağlıklı ortamlarda sporlarını yapmaları için Ayvalık Belediyesi olarak Küçükköy mahallemizde bulunan stadın bozulan zeminin iyileştirilmesi ve çimlerinin yenilenmesi için ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi

Doğal çim zemine sahip statta başlayan çalışmalar kapsamında, zarar görmüş ve özelliğini kaybetmiş olan çim alanlar temizlenerek, yerine yenilerinin dikilmesi çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

Stadyumda ilk önce bozulan çimlerin yerinden sökülüp, yeni çim ekimi yapılmadan zemine gübre, atılan stada yaz kış yeşilliğini muhafaza eden çimler ekiliyor.

Ayrıca tesislerin soyunma odaları, aydınlatmalar ve çevre düzenlemesiyle ilgili gerekli bakım ve onarımlar yeniden gözden geçirildiği bildirildi.

Başkan Rahmi Gençer’le birlikte meclis üyesi Fahri Güren’de Küçükköy Tafil Türkan Stadındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Kaynak: İHA