(özel Haber) Battaniyeli Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Bağcılar’da iki plazma televizyonu ve ziynet eşyaları battaniyeye sararak çalan iki hırsız güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.


Olay, geçtiğimiz günlerde Bağcılar Yıldız Tepe Mahallesi 38/1 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre ev sahiplerinin gün içinde evde olmamasını fırsat bilen hırsızlar kapının kilidini kırarak eve girdi. Evin altını üstüne getiren hırsızlar ziynet eşyaları ile evde bulunan iki plazma televizyonu alarak kayıplara karıştı.

Çevredeki bir iş yeri kamerasına yakalanan hırsızların plazma televizyonları battaniyeye sardıkları görüldü.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde apartmandan çıkan iki hırsızın battaniyeye sarılı televizyonlarla uzaklaşıyor.

Eve geldiklerinde büyük şok yaşadıklarını belirten ev sahibi Serkan Kartepe, “Gündüz vakti 2 kişi evimize girmiş. İki televizyon ve ziynet eşyalarımızı almışlar. Kamera kayıtlarımızda var. Emniyete durum bildirildi doğal olarak bu kişilerin yakalanmasını istiyoruz. Bu tip olayların gündüz ve gece vakti yaşanmasını istemiyoruz. Biz evde yoktuk çalışıyorduk eve geldiğimizde çelik kapının kırıldığını ve evin talan hale getirildiğini gördük“ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA