Kırgız Türkleri Spor Turnuvası Öncesi Basın Toplantısı Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesislerinde 1-2-3 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırgız Türkleri Futbol ve Voleybol Turnuvası öncesi Harikalar Diyarı Spor Tesislerinde basın toplantısı yapıldı.

Kırgız Türkleri Spor Turnuvası Öncesi Basın Toplantısı Yapıldı
Basın Toplantısına katılan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, "Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesislerinde 1-2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye’de yaşayan Kırgız Türk Gençlerinin Futbol ve Voleybol Turnuvası için ev sahipliği yapacağız. Organizasyona 18 şehirden 16 futbol ve 8 voleybol takımı iştirak edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Turnuvaya bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Erciyes Üniversitesi Kırgız Türkleri Öğrenci temsilcisi Asılbek Çoibekov ise, "Kayseri’de 45 öğrencimizle Kırgız kültürünü devam ettiriyoruz. Türkiye’nin birçok ilinde etkinliklerimiz devam ediyor. Bu turnuvada bize ev sahipliği yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA