Fırat Nehri’nin Doğal Güzellikleri Başkan Özdemir’i Büyüledi

Elif ve Hisar kırsal mahallelerinin Fırat Nehri’ne 200 metre yükseklikteki dağlarında kuş bakışıyla Fırat Nehri’nin seyrine doyum olmuyor.

Fırat Nehri’nin Doğal Güzellikleri Başkan Özdemir’i Büyüledi

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ve partili heyetle birlikte Hisar kırsal mahallesini ziyaretinde Fırat Nehri’ne 200 metre yükseklikte bulunan dağdan Fırat Nehri’nin kuş bakışı seyri Başkan Özdemir ve beraberindekileri büyüledi.

Başkan Özdemir,’’200 metre yükseklikteki Hisar kırsal mahallesi dağlarında, bahar mevsiminde yemyeşil doğası, yüksek dağların arasında kendine yol bulmuş kıvrılarak akan Fırat Nehri’nin büyüleyici görüntüsü ve bol oksijenli havası ile her mevsim ayrı ayrı güzellikte harika manzaralar oluşturan bölgemizin doğal güzellikleriyle yalancı cennet gibi bir yerdir. 200 metre yükseklikteki dağın üzerinde izlediğimiz Fırat Nehri ve yemyeşil doğa bize işte hayat burada diyerek, adeta zaman kaybetmeden keşfedin ve buraya, tüm bölgeye hitap edebilecek bir mesire alanı ile seyir yeri yapın diye fısıldıyor. Ve biz de bu sese kulak verip, 200 metre yükseklikteki dağların arasında yol bulup kıvrım kıvrım dolaşarak akan Fırat Nehri’nin kartpostallık görüntüsü ve bol oksijeniyle bizleri büyüleyen bu bölgeye bir mesire ile seyir yeri yapılması için Araban Belediyesi olarak imkanımız çerçevesinde en kısa zamanda bir yer tespiti yaparak proje çalışmalarımıza başlamayı düşünüyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA