Kamuya Yararlı İşlerde Çalıştırma Cezası Alanlar Şehzadeler’de Çalışacak

Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kamuya yararlı işlerde çalıştırma cezası alanlar Şehzadeler Belediyesinde çalışarak cezalarını tamamlayacaklar.

Kamuya Yararlı İşlerde Çalıştırma Cezası Alanlar Şehzadeler’de Çalışacak

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, denetimli serbestlik kanunu gereğince kamuda çalışma cezası alanlar Şehzadeler Belediyesinde çalışabilecek. Düzenlenen iş birliği protokolü imza törenine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ile Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden görevli Sosyal Hizmet Uzmanı İbrahim Baysal, Sosyolog Volkan Öner ve Denetleme memuru Mehmet Şen katıldı.

İmzalanan protokol çerçevesinde denetimli serbestlik cezası ile kamu yararına çalışma cezası alanların Şehzadeler Belediyesi bünyesinde çalışa bileceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Şehzadeler Belediyemiz ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan bu iş birliği protokolü gereği denetimli serbestlik kanununca kamu yararına çalıştırılma cezası almış olan hükümlü kardeşlerimiz belediyemizin bazı birimlerinde çalışa bilecekler. İmzalamış olduğumuz bu iş birliği protokolü çerçevesinde Denetimli serbestlik müdürlüğü tarafından bizlere yönlendirilecek olan hükümlü kardeşlerimizi genel idare hizmetleri, temizlik hizmetleri, ağaç dikim ve bakım hizmetleri ve bakım onarım işlerinde görevlendirip hükümlülük süresince belediyemizde çalışmalarını sağlayacağı” dedi.

Kaynak: İHA