Aydıncık'ta 'Güvenli Okul, Güvenli Eğitim Projesi' Tanıtıldı

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa yürüttüğü "Güvenli Okul, Güvenli Eğitim" projesi tanıtıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki programda İlçe Emniyet Amiri Mustafa Taç, polis ekiplerinin sürekli olarak okul önlerinde bulunduğunu ifade ederek, proje kapsamında asayiş yönünden eksikliklerin giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.

İlçe Milli Eğim Müdürü Orhan Ergün Çağlayan da okula devamsızlığı alışkanlık haline getirmiş öğrencilere yönelik yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Geçen hafta ilçede bir lise öğrencisinin sentetik uyuşturucu madde kullandığı için hayatını kaybettiğini anımsatan Çağlayan, okul yöneticilerine seslenerek, "Değerli okul müdürlerim; biliyorsunuz madde bağımlıları eylem planları kulağımıza geliyor. Bu eylem planlarında bahsedilen konuların rapor edilmesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilmesi gerekiyor" dedi.

Toplantıya Kaymakam Sinan Başak, İlçe Jandarma Kıdemli Başcavuş Mehmet Engin, Belediye Başkanı Yardımcısı Necat Yazıcı, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA