Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri 24 Saat Görevde

Bozüyük’te zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri en kısa zaman diliminde çözüme kavuşturabilmek amacıyla oluşturulan Acil Müdahale Ekipleri, gece ve gündüz vardiyası olarak görevini sürdürüyor.

Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri 24 Saat Görevde

Bozüyük’te dün gece yarısı başlayan ve aralıklarla kar yağışı ve tipi şeklinde devam eden etkili kar yağışı sürüyor. Karın yere düştüğü ilk andan itibaren göreve başlayan Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kar yağışı ile birlikte 7 küçük kepçe, 2 büyük belden kırmalı kepçe, 2 greyder, 1 Turkar kar kürüme ve tuzlama aracı, 1 adet ATECO tuzlama aracı ve kar kürüme kamyonu ile birlikte başlayan çalışmalar kapsamında öncelikli olarak 4 Eylül Mahallesi Devlet Hastanesi Acil Servisi yol güzergâhı, Yeşilkent Mahallesi Devlet Hastanesi yol güzergahı, İsmet İnönü Caddesi ve Atatürk Caddesi ile dolmuş güzergahları, ana arterler ve sokaklarda yol açma, kar kürüme ve tuzlama çalışması yapıldı. Aynı zamanda kaldırım temizliğine de başlayan ekipler, gelen şikayetler doğrultusunda ve aciliyet sırasına göre sıralandırılarak yönlendiriliyor.

İşlerin daha hızlı ve akıcı olarak yapılabilmesi amacıyla sorumlu Başkan Yardımcılarına bağlı ekip liderleri, bölge sorumluları, çalışma ekipleri ve iletişim birimi ile birlikte görev yapan Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri yağış süresince çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek.
Kaynak: İHA