Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Açıklaması

"Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını istemiştir. Bakan Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek, Denizli'ye yaptığı ziyarette bu fotoğrafları vermiştir"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Sema Ramazanoğlu'nun Denizli'de engelli bir çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğraflarını vermesine ilişkin, "Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün,  Erdoğan ve Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını istemiştir. Bakan Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek, Denizli'ye yaptığı ziyarette bu fotoğrafları vermiştir" açıklamasında bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Ramazanoğlu'nun Denizli'de engelli bir çocuğa Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını vermesine yönelik iddiaları yanıtladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organları ve sosyal medyada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun engelli bir çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını vermesine ilişkin eleştirilerin yer aldığı anımsatıldı.

Ramazanoğlu'nun, engelli Ramazan Gün'ün isteği üzerine Denizli'ye yaptığı ziyarette bu fotoğrafları verdiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün, AK Parti Denizli Kadın Kolları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını istemiştir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek Denizli'ye yaptığı ziyarette Ramazan Gün'e bu fotoğrafları vermiştir. Üstelik iddia edildiği gibi fotoğraflar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Bakan Ramazanoğlu'nun 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verilmiştir."
Kaynak: AA