Necmi Kadıoğlu Açıklaması 'Öğretmenler Geçmişte Ve Gelecekte İzleri Olan Fedakar Kişilerdir'

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Öğretmenler geçmişte ve gelecekte izleri olan fedakâr kişilerdir” dedi.

Necmi Kadıoğlu Açıklaması 'Öğretmenler Geçmişte Ve Gelecekte İzleri Olan Fedakar Kişilerdir'
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenyurt’ta görev yapan öğretmenlerle akşam yemeğinde buluştu. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yemek programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Öğretmenler günü yemek programın emekli öğretmenler, aday öğretmenler ve Suriyeli öğretmenler de katıldı.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci yaptığı konuşmada, “Değerli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Çok değerli Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun eğitime yönelik yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“BAŞARININ SIRRI SEVGİDİR”

Programda konuşma yapan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, “Bir öğretmen bir öğrencisini gerçekten, içten severse onu nasıl kendine bağlar bunun içindir ki başarı’nın sırrı sevgidir’’ dedi.

“SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ, İYİ Kİ VARSINIZ”

Programın ev sahibi olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu özel günde akşam yemeği ile öğretmenlerin moral ve motivasyonu için bir araya gelindiğini ifade etti.

Başkan Kadıoğlu, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakarlığı gösteren sevgili öğretmenlerimiz, sizlere çok şey borçluyuz. Öğretmenler geçmişte ve gelecekte izleri olan fedakar kişilerdir. Değerli öğretmenlerimiz iyi ki varsınız, öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.

Programda öğretmenlerden oluşan koro sahne alarak; öğretmen marşıyla giriş yaptığı geceye Türk sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’yle devam etti. Müzisyen öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde meslektaşlarına müzik ziyafeti ile keyifli bir akşam yaşattılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından tüm öğretmenlere hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA