Prof. Dr. Emine Nur Günay, Mahalle Buluşmasında

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay, mahalle buluşmaları programı kapsamında Çamlıca mahallesini ziyaret etti.

Prof. Dr. Emine Nur Günay, Mahalle Buluşmasında
Çamlıca mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Günay, gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Meydanda aşure ikramında bulunulurken, Günay masaları tek tek gezerek mahalleli ile ilgilendi. Mahalle buluşmaları ile ilgili bilgiler veren Günay, "Mahalleler bizim sosyal dokumuzun temel taşları ve mahalle buluşmaları diye bir program başlattık. Bu programa başlamadan önce her mahallemizin mahalle başkanı ile bire bir görüştük. Mahallenin sosyo-ekonomik, demografik, etnik yapısı nasıl onu öğrendik. Mevcut sorunlar nelerdir, aile sakinlerinin istediği konular nelerdir? bunları tespit ettik. Hatta bu mahalle buluşmalarına başlamadan önce hemen yapılabilecek bazı konular varsa bunları grupladık ve çözüm odaklı buluşmalarımız devam ediyor" dedi.

"SORUNLARI RAPORLUYORUZ"

Mahalle sakinlerinin ardından esnafla da bir araya geldiklerini anlatan Günay, "Şimdi teker teker mahalleleri dolaşıyoruz. Mahalle deyince orada yaşayan sakinler ve esnafı bir bütün olarak düşünüyoruz. Önce vatandaşlarımızla burada gördüğünüz gibi buluşuyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz, bire bir sorunlarını dile getiriyorlar. Biz onlar için neler düşünüyoruz, onları anlatıyoruz. Daha sonra esnafımızı dolaşıyoruz. Birazdan pazar ziyaretimiz olacak. Orada esnafımız ile hem tanışmış oluyoruz, hem de onların yine sorunları varsa kendileri dile getiriyorlar. Bizde bunları günün sonunda raporluyoruz. Elimizde bir liste haline getiriyoruz. İnşallah ondan sonra da çözme yönelik çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştu.

"BU DAHA BİR BAŞLANGIÇ"

Buluşmalarda vatandaşların ilgisinden ve karşılamalarından memnun olduklarını dile getiren AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay, "Gerçekten vatandaşlar çok sıcak karşılıyorlar. Böyle bir yakınlaşmayı, vekil adayları ile yüz yüze görüşmeyi çok istiyorlarmış. Bunu fark ettik. Bizim için de çok geliştirici oluyor. Onlarla bire bir temas halinde olmak, onların sorunlarını kendilerinden dinlemek bizim için de çok değerli. O yüzden ben çok mutluyum. Bu kadar yağmur oluyor, hava soğudu ona rağmen halkımız ve vatandaşlarımız bizi yalnız bırakmıyorlar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu daha bir başlangıç" ifadelerine yer verdi.

"7 HAZİRAN’I BİR YOL KAZASI OLARAK YORUMLUYORUZ"

Eskişehir’de 1. parti olmayı hedeflediklerini aktaran Günay şöyle devam etti;

"Bizim hedefimiz AK Parti olarak Eskişehir’de birinci parti olmak. Zaten 7 Haziran’ı bir yol kazası olarak yorumluyoruz. Bizim için çok geliştirici oldu. Hem ülkemizde, hem de Eskişehir’de yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tekrar düşündük. Şu anda çok belirgin, belli bir vizyon çerçevesinde inşallah çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tekrar 1. parti olacağız ve en yüksek sayıdaki vekili çıkaracağız. Buna canı gönülden inanıyorum. Çünkü vatandaştan gelen tepki bizi çok çok mutlu ediyor."

Konuşmasının ardından kara kelem çalışması ile yapılan portresini hediye olarak alan Prof. Dr. Emine Nur Günay’ı minik hayranları da yalnız bırakmadı. Bir anda etrafını saran miniklere imza dağıtarak, çocuklarla ilgilendi. Yağan yağmur altında kalmış bir yavru köpeği seven Günay, ardından kapalı pazar yerini gezdi. Pazarcılara bol kazanç dileyerek, fotoğraf çektirdi. Günay, mahalle buluşmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA