Beni Böyle Sev 82. Bölüm Ömer, Ayşem'e hazırlayacağı büyük sürpriz

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 82. Bölümüyle 10 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 82. Bölüm Ömer, Ayşem'e hazırlayacağı büyük sürpriz
Beni Böyle Sev dizisinin yayınlanan bir önceki bölümünde; Ayşem, Nail'in İstanbul'dan ayrılma kararıyla çok üzüldü. Sevinç'in olmadık davranışları Melda'nın gözünden kaçmaz ve Melda'yı mercek altına aldı. Melda, Fahriye'den habersiz bir şekilde eve yerleşir ve Fahriye bu durumdan rahatsız oldu. Sevinç'e gelen isimsiz çiçek ve üzerinde yazan notu öğrenmek isteyen Mahzar, Sevinç'in odasına girdi. Tolga, Zeyno'nun ortadan kaybolmasıyla endişelendi ve Aylin'den bilgi almaya çalıştı. Aylin ise Zeyno'nun gitmesiyle ilğili Tolga'yı suçlamıştır. Metin, Zeyno'nun gidişini Aylin'le konuşmak istedi fakat Aylin ser verip sır vermedi.

Beni Böyle Sev dizisinin bu hafta yayınlanacak 82. bölümünde;

Ömer, Ayşem'e hazırlayacağı büyük sürpriz için bütün arkadaş ekibini toplar. El birliğiyle hazırladıkları sürpriz sırasında başlarına gelen olaya hepsi çok güler. Öte yandan Ayşem, Ömer ve diğerlerinin kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinin farkındadır.

Sonunda onlara sürprizi yapan Ayşem olur. Sevinç bir taraftan Sabri'yle görüşür diğer taraftan Mazhar'a duygu sömürü yaparak onu cezalandırmaya devam eder. Reyhan'ın Sabri'yle yeniden görüşmek istemesi gündeme bomba gibi düşer. Fakat Melda, bunun bir tuzak olduğu konusunda Sevinç'i uyarır.

Sevinç, Mazhar, Sabri ve Reyhan yemeğe çıkar. Tolga günlerdir üzüntü içinde Zeyno'yu beklemektedir. Onun çaresizliği Metin'i de üzer, bir kez daha Aylin'den yardım istemek için evine gider. Aylin çok kötü bir haldedir ve adeta dağılmıştır.

Metin ona yardım ederken Aylin, Zeyno'nun neden gittiğini Metin'e anlatır. Diğer yandan Zeyno, Tolga'dan ayrı kalmaya daha fazla dayanamaz ve hiç ummadığı bir şekilde karşısına çıkar.

Ömer'in Ayşem'e hazırladığı büyük sürpriz ne?

Reyhan, Sabri'yle yeniden görüşecek mi? Beni Böyle Sev yeni bölümüyle 10 Ocak Cumartesi akşamı TRT'de...