Beni Böyle Sev 85. Bölüm Ayşem ' in akademik kariyeri belirlenir

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 85. Bölümüyle 31 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 85. Bölüm Ayşem ' in akademik kariyeri belirlenir
Beni Böyle Sev Dizisi 85. Bölüm özeti:

Ayşem ve Ömer arasında bardağın, tabağın havada uçuştuğu bir kavga yaşanır. Her ikisi de kendisini haklı görmektedir. Ömer ' in gireceği sınav, Ayşem ' in akademik kariyerinin gidişatını belirleyecektir.

Şimdi roller değişmiş; Ömer “ev erkeği” olmuştur. Menteş cinayeti çözebilecek düğümünün izini bulmuştur. Seval her şeyin yoluna gireceğini düşünürken Tolga ' nın kaçırıldığını öğrenir. Zeyno Tolga ' yı kurtarmak için canını bile vermeye hazırdır.

Fahriye, Sevinç ve Melda arasındaki ev savaşı giderek tırmanmaktadır. Artık herkesin niyeti açıkça ortadadır. İkiye karşı bir kalan Fahriye, Mazhar ve Haluk ' la kafa kafaya verir. Mazhar, Reyhan ' ın yüzüğünü takmadığını görür.

Reyhan şimdilik yüzüğü kalbinde taşıdığını, babası onay verinceye kadar parmağına takamayacağını söyler. Öte yandan Reyhan ' ı babası Şükrü arayıp İstanbul ' a geleceklerini söyler. Haluk ' un oğlu Deniz ' in çıkıp gelmesi ve gelecek planlarına ilişkin söyledikleri bu korkusunu iyice tetikler.