Ak Parti Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

AK Parti İl Başkanlığı yeni yönetimi, geçtiğimiz Pazar Günü gerçekleştirilen il kongresi sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

İl Başkanı Cemalettin Torun’un önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulu tam kadro olarak katıldı.

Toplantıda konuşan il başkanı Cemalettin Torun, göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi. Konuşmasında il ve ilçe kongreleri sürecinin partilerine yakışır biçimde birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğini belirten Torun, kongreler sonucunda oluşan kadroların, partilerini 2015 Genel Seçimleri’ne taşıyacağını vurguladı. Torun, “Kongrelerimizin ardından bizim için çok önemli bir sürece daha giriyoruz. 2015 Genel Seçimleri’ne az bir zaman kaldı. Kollarımızı sıvayıp, seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yeni Türkiye hayalimizin kapısını aralayacak olan yeni anayasamızı oluşturabilmek için bu seçimlerden başarı ile ayrılmak zorundayız. Halkımıza verdiğimiz bu sözü tutabilmemiz için çok çalışmak zorundayız” dedi.

Cemalettin Torun, il kongresi sonunda partilerini en iyi şekilde temsil edecek, AK Parti’ye ve Türkiye’ye büyük hedefleri doğrultusunda katkı koyacak isimlerin yönetime geldiğine inandığını belirterek şunları söyledi: "Partimiz ve teşkilatlarımız, son 12 yıldır Türkiye Cumhuriyeti tarihinde uzun yıllar boyunca gerçekleştirilemeyen büyük atılımlara imza attı. Şimdi önümüzde yeni hedefler var. Kurucu Genel Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun izinde, halka hizmet yolunda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çabamız, birlik ve beraberlik için gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakabilmek için olacak. Yönetim kurulumuzun şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını ve yeni yönetimimizin nice başarılara imza atmasını diliyorum."
Kaynak: İHA