İstanbul Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, Müsiad Elazığ Şubesini Ziyaret Etti

İstanbul Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök'ü ziyaret etti.

İstanbul Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, Müsiad Elazığ Şubesini Ziyaret Etti

Elazığ'a gelen İstanbul Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök'ü ziyaret etti. Ziyaretleriyle ilgili bilgi veren Federasyon Genel Başkanı İçmeli, "Ziyaret edelim istişare ve projeler konusunda görüşelim diyerek geldik. Hem Eylül ayında yapılacak tanıtım günlerini hem de tecrübe transferleri konusunda görüş alış verişinde bulunmak istedik. Elazığ için iyi şeyler olmasını arzu ediyoruz. Bu yüzden İstanbul Feshane'de düzenlenecek olan ve bizim üstlendiğimiz Elazığ tanıtım günlerini çok önemsiyoruz" dedi.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ise "İstanbul'daki Elazığ'ı organize etmek ve Elazığ'a taşımak farklı bir marifet. Bizler tecrübe transferleri toplantısını hem de İstanbul Fehane'de düzenlenecek Elazığ tanıtım günlerini çok önemsiyoruz. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Feshane'deki tanıtım fuarında ciddi anlamda yer almak istiyoruz. Geçmiş zamanlarda değerlerimizi istediğimiz gibi tanıtamadık, inşallah artık iyi bir şekilde tanıtırız" şeklinde konuştu.

İstanbul Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli'ye MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ziyaretin anısında plaket hediye etti.
Kaynak: İHA