Rehabilitasyon Merkezi Personeli’nden Karakullukçu’ya Ziyaret

Arifiye Yetişkin Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Recep Usta ve Merkez Yöneticileri, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçuyu makamında ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar dilediler.

Rehabilitasyon Merkezi Personeli’nden Karakullukçu’ya Ziyaret

Arifiye Yetişkin Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Recep Usta ziyarette yaptığı konuşmada,” İsmail Başkanımız, geçtiğimiz beş yıl içerisinde Arifiye'mizde çok güzel projelere imza attı. Eğitim camiasından gelen biri olarak bizlerin ve okul müdürü arkadaşlarımızın hiçbir talebini geri çevirmeyip, bizlere her konuda destek oldu. Arifiye'de yaptığı hizmetler ve insanlarla olan sıcak diyaloğu vatandaş tarafından çok takdir ediliyor. Zaten seçimlerde Sakarya'da en yüksek oyu alarak Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesi, bunun en güzel kanıtı. Kendisi ile beş yıl daha birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz için, eğitim camiası olarak çok mutluyuz. İsmail Başkanımıza ve ekibine önümüzdeki dönem için başarılar diliyoruz." dedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;" Biz, en güzel yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Düsturuyla hareket ediyoruz. Geçtiğimiz dönem, Kaymakamımızla birlikte, tüm okullarımızı akıllı tahtalar, projeksiyonlar ve bilgisayarlarla donattık. Kazım Karabekir İlköğretim Okulumuzu bahçesine bir trafik park inşa ederek, çocuklarımıza burada trafik eğitimi vermeye başladık. Yine, 112 Ambulans İleri Sürüş Teknikleri Parkı projesini Sağlık Müdürlüğümüzle hayata geçirip, sağlık eğitimlerini de burada vermeyi planlıyoruz. Milli eğitim Bakanlığı tarafından pilot olarak yapılan on bin öğrenci kapasiteli Eğitim Kampüsü için daha önce Orman Park projemiz için hazırladığımız alanı, Milli Eğitim Müdürlüğümüze devrettik. Şu an onunda çalışmaları sürüyor. İnşallah, bu projeler de hayata geçtiğin de Arifiye, uygulamalı eğitim bakımından Sakarya'mızın en zengin ilçelerinden biri olacak. Müdürümüze, değerli personeline ve resim öğretmenimize bu anlamlı ziyaretleri için çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA