Nur Sürer ve Cengiz Sezici, Şırnaklı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ünlü sinema ve dizi oyuncuları Nur Sürer ve Cengiz Sezici, bir etkinliğe katılmak üzere Şırnak'a geldi.

Nur Sürer ve Cengiz Sezici, Şırnaklı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Şırnak Lisesi öğretmenlerinden Şeyda Çağlar’ın girişimleriyle kente gelen sanatçılar Nur Sürer ve Cengiz Sezici, Şırnak İl Kültür Müdürlüğü salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Burada konuşan Nur Sürer, Şırnak'a ilk defa geldiğini belirterek, çok güzel karşılandıklarını söyledi.

Cengiz Sezici ise, "Şırnak’a severek ve isteyerek geldim. Burada çok güzel bir organizasyonla karşılaştım. Çocukların hepsinin enerjisi var, diğer şehirlerdeki çocuklardan çok farklı değil. Çok mutluyum" dedi.

Şırnak Lisesi görsel sanatlar öğretmeni Şeyma Çağlar da, Şırnak’ta sanat eksikliğine dikkat çekerek şunları söyledi:
"Şırnak’ta sanat eksikliğimiz farkında olarak başlattığımız bu etkinlikle uzun soluklu sonuçlar ve değişimler hedefliyoruz. İlimizde gençliğin kendini ifade edebileceği farklı meslekler olabileceği fikri ile sinema ve tiyatro üzerine bir söyleşi planladık. Değerli sanatçılarımız Nur Sürer ve Cengiz Sezici gençlerimize farklı pencereler açılması konusunda emeklerini esirgemeyerek Şırnak’a geldiler. İlimiz ile ilgili çok olumlu düşünceler dile getirerek öğrencilerimize eğitimin önemi ve gerekliliği anlatıldı. Sınamanın ve tiyatronun önemli ustaları istendiğinde takdirde gençlerimizin her şeyi başarabileceğini ifade ettiler."
TSO Başkanı Osman Geliş, söyleşinin ardından Nur Sürer ve Cengiz Sezici'ye plaket verdi

Kaynak: İHA