Kefenlerini Giyip Mısır’a Selam Gönderdiler
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Mısır'da darbe karşıtı 529 kişinin idama mahkum edilmesi protesto edildi.

"TEK GÜNAHLARI MÜSLÜMAN OLMAK"
AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen protestolara bazı partiler ve sivil toplum kuruluşlarının gençlik yapılanmaları destek verdi. Son bir Müslüman kalana kadar devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve arkadaşlarına desteğe devam edeceklerini kaydeden Sinan Meral, şöyle konuştu: "Biz savaşlara Allah Allah nidaları ile gittik ve kan döktük. Onlar Allah’ın en güzel hediyeleriydi. Onlar Allah’ın adını kullandıkları için öldürüldü. Onlar adı Muhammed olan İslam elçileridir. Tek günahları budur.”
Protesto, Çağrı Derneği Başkanı Murat Merak tarafından zulüm gören Müslümanlar için dua edilmesiyle devam etti. Yaklaşık 100 kişi, Mısır’daki idam kararlarını protesto ettikten sonra yapılan duanın ardından olaysız dağıldı. Protesto esnasında alanda kurulu temsili iki darağacı da dikkatlerden kaçmadı.
