Kapaklı'da 'veliler Okuyor, Okuyan Kazanıyor'Yarışmasında Dereceye Giren Veliler Ödüllendirildi

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’nda düzenlenen ‘Veliler okuyor, okuyan kazanıyor’ yarışmasında dereceye giren velilere çeşitli hediyeler verdi.

Kapaklı'da 'veliler Okuyor, Okuyan Kazanıyor'Yarışmasında Dereceye Giren Veliler Ödüllendirildi
Yarışmada okutulan kitapların bazılarını kendisinin de okuduğunu ifade eden Mandalı, “Meğerse doğru bildiğim birçok yanlış varmış. Bunları kitap okuyarak fark ettim” dedi.


İrfan Fatma Mandalı İlkokulu’nda düzenlenen ‘Veliler okuyor, okuyan kazanıyor’ yarışmasında dereceye giren veliler için Kapaklı Belediyesi tarafından ödül töreni düzenlendi.

Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yarışmada okutulan kitapların bazılarını kendisinin de okuduğunu ifade ederek, "Meğerse doğru bildiğim birçok yanlış varmış. Bunları kitap okuyarak fark ettim” dedi.


Başkan Mandalı’nın konuşmasının ardından ödüllerin teslimine geçildi. Yarışmada 66,25 puan alarak 1’inci olan Saliha Yanık’a buzdolabı hediye edildi. 65 puan alarak 2’nci olan Saim İldeş’e bulaşık makinesi hediye edilirken, 62,5 puan alarak 3’üncü olan Hüseyin Tanrıkulu ise led televizyon almaya hak kazandı. Yarışmada 4’üncü olan Yasemin Demir’e cep telefonu, 5’inci olan Tuğba Özmen’e ise yarım altın hediye edildi. Yarışmada dereceye giren Emine Sakı, Dilek Aras, Hakan Akın, Mehri Duran, Savaş Yıldız ve Zuhal Ön’e de birer çeyrek altın verildi.

Kaynak: İHA