Chp’nin Kuşadası Adayı Kayalı, Mitinglerine Güzelçamlı’ndan Başladı

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Özer Kayalı’nın seçimlere 10 gün kala başladığı mitinglerin ilki Güzelçamlı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Chp’nin Kuşadası Adayı Kayalı, Mitinglerine Güzelçamlı’ndan Başladı

Kuşadası’nı dünyaya konuşturmak için yola çıkan, CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Özer Kayalı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mahalle toplantıları, esnaf ve dernek gezilerinin ardından, seçimlere 10 gün kala girilen son virajda mitinglerine büyük bir coşkuyla başladı.

Mitinglerde ilk adres Güzelçamlı oldu. CHP Güzelçamlı Belde Örgütü önünde gerçekleşen mitinge Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkan Yüksel, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, CHP Kuşadası ve Güzelçamlı kadın ve gençlik kolları’nın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Bütünşehir yasası ile kapatılacak olan ve Kuşadası’na mahalle olarak bağlanacak olan Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkan Yüksel, “Yüzde 64 gibi bir oyla genel iktidar yaptınız Güzelçamlı’da. Bunun için tüm Güzelçamlı’ya teşekkür ederim. Yanımızda ve arkamızda oldular. Beş yıl boyunca samimiyetle ekip arkadaşlarımla belediye personelimizle beldemizin sorunlarını çözmek için büyük gayret sarf ettik. Başta alt yapı olmak üzere liman projesi, Su sorunu, Turizm gibi sorunlarımızı çözdük. Bunu tek başımıza yapmadık. Sizlerin desteği ile yaptık. 30 Mart’ta tekrar sandığa gideceğiz. Bu seçim farklı. Hem Aydın ilinin belediye başkanına oy vereceğiz hem de Kuşadası’na bağlandığımızdan dolayı Kuşadası’na oy vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE KARAR ALIP, BİRLİKTE UYGULAYACAĞIZ”
Seçimlere sayılı bir süre kala coşkunun giderek arttığını belirten CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, sahneye alkışlar ile çıktı. Konuşmasını gerçekleştirmek için sözü alan Kayalı, “Seçimlere 10 günümüz kaldı. Adaylık coşkumuz tüm heyecanı ile sürüyor. Bu kalabalığı görünce inanın bu sürenin biraz daha uzamasını istiyorum. Biraz daha enerji dolmak için. Bu coşku gösteriyor ki sizlerle 30 Mart’a kadar değil beş yıl birlikte yol yürüyeceğiz. Bütün projelerimizde bütün belediye hizmetlerimizde hep birlikte karar alıp, hep birlikte uygulayacağız” diye konuştu.

“AKSAMA YOK, YATIRIMLAR ARTACAK
Kayalı, belediyenin kapatılmasının üzücü bir olay olduğunu ancak hizmetlerde aksama olmayacağının ve yatırımların artacağının altını çizerek, “Aydın Büyükşehir oldu. Güzelçamlı kapatıldı. Ama bunu önemsemeyin. Biz Kuşadası İlçe Belediye Başkanı olarak, Aydın’da da Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu olduğu sürece burada yatırım ve hizmet artacaktır. Hep sizinle birlikte olacağız. Ben yerel yönetime inanırım. Her yer yerinden yönetilmeli. Ancak AKP böyle bir kanun çıkardı. Biz buna da uyarız, bunun gereğini de yaparız. Ama şunu bilin ki belediyenizin kapatılması hizmette hiç aksama yapmayacak, aksine yatırımlar artacak, turizm artacak” dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, dünyaya Kuşadası’nı konuşturacak projelerini ve meclis üyesi adaylarını da konuşmasında Güzelçamlı halkı ile paylaştı. Kayalı’nın yaptığı mini proje sunumunun ardından meclis üyesi adayları tek tek sahneye çıktı. Halk coşkulu alkışlarla Kayalı’ya destek verdi. Kayalı, “Projelerimizle Dünya Kuşadası’nı konuşacak, dünya Kuşadası’na hayran kalacak” dedi.

Kaynak: İHA