Chp Ağlı Belediye Başkan Adayı Ali Osman Dikmen;

CHP Ağlı Belediye Başkan Adayı Ali Osman Dikmen, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Chp Ağlı Belediye Başkan Adayı Ali Osman Dikmen;
Ağlı’daki gidişe dur demenin zamanı geldiğini belirten Dikmen, 30 Mart’ta Ağlı’yı köye dönüştürmeye çalışanlara dur diyeceklerini kaydetti.


CHP Ağlı Belediye Başkan Adayı Ali Osman Dikmen, birlik ve beraberliği sağlamak için belediye başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Ağlı’ya duyduğu sevdası için belediye başkanı adayı olduğuna işaret eden Ali Osman Dikmen, “Güzel İlçemiz Ağlı çarşı dükkânlarının bulunduğu şehir merkezinden ibaret bir görüntü içindedir. Ancak ilçemiz geliş¬meye açık bir alana sahip. Birçok ilçeye giderken mutlaka Ağlı’dan geçilmek zorunda. Mevzi imar planı yaparak Ağlı'nın modern bir kent görünümünde büyümesini sağlamamız gerekiyor. Bunu başarmamız gerekiyor. Bunu başaramadığımız takdirde Ağlı’nın ilçe olan durumunu da kaybeder hala gelebiliriz” dedi.

Hayali projeler yerine gerçek projeler ile halkın karşısına çıktıklarını ifade eden Dikmen, “Ben Ağlı’ya duyduğum sevdam için aday oldum. Halkımın hislerine tercüman olmak istiyorum. Ağlı’da başka hizmet olmaz diyenlere cevap vermek istiyorum. Ağlı’nın tüm sorunlarına çare olmak istiyorum. Yeşillikler içerisinde bulunan ilçemizde mevzi imar planları yapacağız. Hayvancılık faaliyetlerinin üst seviyede olduğu ilçemizde hayvan pazarı kuracağız. Turizmin geliştirilmesi ve sportif faaliyetlerin etkinleştirilmesi için çalışma yapacağız. Tarihi Ağlı Panayırı’nı ulusal düzeyde düzenlemek için alt yapıyı sağlam kuracağız. Unutulmaya yüz tutan kızak yarışlarının tekrardan yapılması için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Artık Ağlı’da göç verme değil göç alma zamanı geldiğini belirten Ali Osman Dikmen, şöyle devam etti: “İlçemizde bir iş sahası bile kurulamadı. OSB kurulacak dendi, ancak bu memlekette 10 yıldır teşvik yasası olmasına rağmen bir adım bile atılmayarak OSB kurulamadı. Yaptıracağımız mevzi imar planında organize sanayi sitesi için yer ayırıp ilgili bakanlığa sunacağız. Bunu başaracağız başka çaremiz yok. Artık değişim zamanı gelmiştir, yıllardır bizleri uyuttular, artık uyanma zamanı gelmiştir. Halkımız, gençlerimiz, kadınlarımız el ele vererek ilçemizi kalkındırmalıyız”
Kaynak: İHA