Chp Grup Başkanvekili İnce Açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Türkiye gerçekten bir açmazın içerisinde, bir çıkmazın içerisinde" dedi.

İnce, partisince Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Gülsu Parkı'nda düzenlenen mitingde, Sivas'ın CHP'nin baba ocağı olduğunu belirtti.

Sivas'ın Aşık Veysel'in, Pir Sultan'ın memleketi olduğunu ifade eden İnce, "Türkiye gerçekten bir açmazın içerisinde, bir çıkmazın içerisinde. Bakın hazinede paramızı çaldılar, sandıkta oyumuzu çaldılar, sınavda çocuklarımızın sorularını çaldılar" diye konuştu.

AK Parti hükumetinin icraatlarını eleştiren İnce, "Bunlarda her numara var. Ayakkabı mağazası gibi 34 numaradan 53'e kadar her numara var. Bunlar her şey olabiliyorlar da bir tek adam olamıyorlar, bir de Atatürkçü olamıyorlar" iddiasında bulundu.
AK Parti seçmenine seslenen İnce, şunları söyledi:
"Türkiye böyle bir durumdayken hala ampul peşinde koşanlara şunu söylüyoruz; senin yatak odanda kasalarda doların varsa, senin ayakkabı kutularında avroların varsa, bunlara oy ver ama yoksa bu milleti soydurma artık. O para Sivas'taki pancarcının, Adana'daki portakalcının, Giresun'daki fındıkçının, Yalova'daki elmacının, emeklinin, işsizlerin, çocukların parası. Yazık değil mi bu memlekete."
İnce, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde CHP Şarkışla Belediye Başkan Adayı Kadim Öztürk için oy istedi.
Kaynak: AA