Suluova'da Chp Teşkilatından Mhp Teşkilatına Taziye Ziyareti

CHP Suluova ilçe yönetimi, MHP ilçe teşkilatına ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Vedat Güdek, MHP Esenyurt seçim bürosunun açılışında meydana gelen olayda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için taziye ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

MHP Suluova İlçe Başkanı Cihan Bayraktar'a taziye ziyaretinde bulunduklarını belirten Gödek, Akyıldız'a sıkılan kurşunun demokrasiye sıkıldığını belirtti.

MHP seçim bürosuna yapılan saldırının üzüntü verici olduğunu ifade eden Güdek, "Ülkemiz önemli bir seçim arifesindeyken MHP seçim bürosuna yapılan saldırı çok üzüntü vericidir. Sizin acınız bizimde acımızdır. Bizler ülke genelinde seviyeli ve sakin bir seçim dönemi istiyoruz. Bu tür olaylar daha öncede denedi ve yaşandı. Artık insanlarımız bu tür provokasyonlara gelmeyecek seviyeye ulaştılar" dedi.

MHP Suluova İlçe Başkanı Cihan Bayraktar ise Türkiye üzerine oynanan oyunlarda MHP ve CHP'nin tecrübe yaşadığını vurgulayarak, "Sonradan yaşadıklarımıza baktığımız zaman insanlarımızın ve gençlerimizin sadece sağ ve sol diye bir merkezden yönetildiğini gördük. Bu saldırıda oynanan oyunun bir parçasıdır. Hem bizim üzerimizde hem de CHP ve alevi kardeşlerimiz üzerinde bu oyunlar oynanıyor. Hepimiz uyanık ve duyarlı olmalıyız. Biz bu saldırıyı siyaset malzemesi olarak kullanmayacağız. Bu sıkılan kurşun demokrasiyi test etme hareketiydi" dedi.



Kaynak: AA