Kalorifer Tankı 8. Katlı Apartmanın Balkonunu Çökertti

İçel'de 8 katlı bir apartmanın çatısında bulunan yaklaşık bir tonluk kalorifer tankı, ağırlıktan dolayı son katta bulunan balkonu çökerterek aşağı düştü.

Kalorifer Tankı 8. Katlı Apartmanın Balkonunu Çökertti
Yan tarafta bulunan 5 katlı apartmanda da maddi hasara yol açan kalorifer tankı, park halindeki aracın üzerine düşerek kullanılamaz hale getirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, gece 24.00 sıralarında İnönü Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Şimşek Apartmanı'nda meydana geldi. 8 katlı apartmanının çatısına monte edilen yaklaşık bir tonluk kalorifer tankı, aniden son katın balkonunu çökerterek aşağıya düştü. Yan tarafta bulunan 5 katlı Sanmez Apartmanı'na da zarar veren kalorifer tankı, park halindeki otomobilin üzerine düşerek kullanılamaz hale getirdi. Olayın ardından vatandaşların 'kalorifer tankı patladı' şeklinde ihbarda bulunması üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, doğal gaz ekibi, ambulans ve polis sevk edildi. Olayın gerçekleştiği ve çevre apartmanlarda oturan vatandaşlar kendilerini can havliyle dışarıya attı. Olayın olduğu ilk anda doğal gaz patlamasından şüphelenen ekipler, ardından etraftaki kokunun tankerden geldiğini tespit etti. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı meydana gelmezken, her iki apartmanda ve bir araçta maddi hasar meydana geldi. İçel İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı

Sokakta güvenlik önlemi alan ekipler, incelemelerini sürdürdü.
Kaynak: İHA