Başkan Çerçioğlu, Projelerini Ayteskon Üyelerine Anlattı

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, AYTESKON üyelerine büyükşehir projelerini anlattı.

Başkan Çerçioğlu, Projelerini Ayteskon Üyelerine Anlattı

Aydın Barosu Sosyal Tesislerinde slayt eşliğinde AYTESKON üyelerine projelerini anlatan Başkan Çerçioğlu, büyükşehirde kaliteli hizmetin aynen devam edeceğini belirtti.

Vatandaşların isteği doğrultusunda kaliteli hizmetin devam edeceğinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Beş yıl boyunca Aydın'a hizmet verdik, büyükşehir olduğumuzda da aynı kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Benim adaylığım iki yıl öncesinden açıklandı ve biz iki yıldır projelerimizi hazırlıyoruz. Bütün köylerimizin sorunlarını yakından biliyoruz. Aydın’da yapmış olduğumuz bütün hizmetler ortada. Büyükşehir ile birlikte bütün ilçelerimize ve köylerimize de vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda hizmet vereceğiz" dedi.

“ÇİFTLİK SAHASINI SATTIRMAYACAĞIZ”
Çiftlik Jeotermal Sahası'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne verilmesi gerektiğinin altını çizen Çerçioğlu, "Çiftlik Jeotermal Sahası'na sahip çıkmaları için defalarca çağrıda bulundum. Hiçbir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Çiftlik Jeotermal Sahası'ndan bahsetmiyor. Ama bu Çiftlik Jeotermal Sahası'nı sattırmadık, sattırmayacağız" diye konuştu.

AYTESKON Yürütme Kurulu Başkanı Sümer Germen de, Başkan Çerçioğlu’na gerçekleştirdiği sunum nedeniyle teşekkür etti.
Kaynak: İHA