Cumhurbaşkanı Gül'den internet düzenlemesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, internet düzenlemesi hakkında Twitter'dan bir dizi açıklama yaparak ekledi: Bu düzenlemenin süratle gerçekleşmesine fırsat vermek için Macaristan'dan döner dönmez önümdeki yasayı onayladım.

Cumhurbaşkanı Gül'den internet düzenlemesi açıklaması
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın, internet düzenlemesiyle ilgili yaptığı basın toplantısı ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den geldi.

'SAKINCALARIN BEN DE FARKINDAYIM'
Cumhurbaşkanı Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Bir süredir gündemdeki internet yasası hakkında yoğun mesajlar gönderiyorsunuz. Mesajlarınızda özellikle iki husus üzerinde itirazlar ilettiniz. Bu iki noktaya ilişkin sakıncaların esasen ben de farkındaydım.

'KAYGILAR GİDERİLECEK'
Nitekim, Hükümetimizle temasa geçip bu iki noktaya ilişkin düşüncelerimi paylaşmış ve bunların düzeltilmesini istemiştim. Memnuniyetle görüyorum ki iki maddeyle ilgili kaygılar yarın yeni bir yasal düzenlemeyle giderilecek.' ifadelerini kullandı.

'YASAYI ONAYLADIM'
Bir diğer tweetinde ise yasayı onayladığını açıklayan Gül, şunları yazdı: 'Bu düzenlemenin süratle gerçekleşmesine fırsat vermek için Macaristan'dan döner dönmez önümdeki yasayı onayladım.

İşte Cumhurbaşkanı Gül'ün o tweetleri: