Ak Parti Karatay Gençlik Kolları Üyeleri, Başkan Hançerli'yi Ziyaret Etti

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik öncülüğünde Yarma, Hayıroğlu, Ovakavağı ve İsmil belde gençlik kolları üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi ziyaret etti.

Çelik, ziyarette, AK Parti gençliğinin taşrada yapılandığını ifade ederek, AK gençliğin kapı kapı dolaşarak Karatay Belediye Başkan adayına destek istediklerini belirtti.

Seçimler sonucunda AK Parti'nin sandıktan zaferle çıkacağına inandığını vurgulayan Çelik, hedeflerinin yüzde 82 olan oy oranını daha yükseklere çıkarmak olduğunu aktardı.
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise Karatay'da çıtanın çok yüksek olduğunu belirterek kendilerine görev tevdi edildikten beri çalışmalarını hızla yürüttüklerini söyledi.

Gençlik teşkilatlarının seçim çalışmalarında önemli bir yeri olduğunu ifade eden Genç, AK Parti'yi hem Konya'da hem de Karatay'da belli bir noktaya getirmek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini dile getirdi. Genç ayrıca Gençlik Teşkilatlarının yapmış olduğu çalışmalarla her seçimde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerinde de sandıklara sahip çıkıp daha üstün bir başarıya imza atacaklarından emin olduğunu sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise Yarma, Hayıroğlu, Ovakavağı ve İsmil belde gençlik kollarına teşekkür ederek, AK Parti'ye ve Genel Başkan Recep Tayip Erdoğan'a yakışır şekilde idealist, basiretli ve en önemlisi çağdaş bir gençliğe sahip olduklarını söyledi.

Hançerli, ziyarete gelen belde gençlik teşkilatı üyelerine belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
Kaynak: AA