Denizli Ticaret Odası, Heimtextil Fuarı'ndaki Üyelerini Yalnız Bırakmıyor

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, ev tekstili alanında üretim yapan ihracatçılar için Heimtextil Fuarı'nın dünyaya açılan en önemli kapılardan biri olduğunu bildirdi.

Özer, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya'nın da katılımıyla Heimtextil Fuarı'nda stant açan üyelerini yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Almanya'nın Frankfurt kentinde 9-12 Ocak'ta gerçekleştirilecek dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan Heimtextil Fuarı'nın Denizli için önemli olduğunu vurgulayan Özer, şunları kaydetti:
"Firmalarımız, üretmenin yanı sıra markalaşma, tanıtım ve pazarlamaya da önem vermelidir. Markalaşıp katma değerli ürünler üretilmesi, iç ve dış yatırım olanakları konularında bilgi sahibi olunması için de ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen fuarların önemi çok büyüktür. Bu fuarlar arasında yer alan Heimtextil de, çeşitli ülkelerden ev tekstili imalatçılarının katıldığı, tekstil alıcıları ile satıcılarının buluştuğu ve o yılki bağlantıların yapıldığı ilk fuar olması nedeniyle, yıllardan beri önemini muhafaza etmektedir. Denizli'de ev tekstili alanında üretim yapan ihracatçılar için Heimtextil Fuarı, dünyaya açılan en önemli kapılardan biridir."

Kaynak: AA