Mumcu’ya Bölge Turizmine Gönül Verenler Ödülü

KUDAKA tarafından düzenlenen III.

Mumcu’ya Bölge Turizmine Gönül Verenler Ödülü
Ulusal Turizmde İnovasyon Konferansı ve Yılın Turizm Ödülleri Töreninde Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Spor Uzmanı Volkan Burak Mumcu, Bölge Turizmine Gönül Verenler kategorisinde ödüle layık görüldü.


Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülen Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı uygulama faaliyetleri kapsamında ilki 2011 yılında düzenlenen Ulusal Turizmde İnovasyon Konferanslarının üçüncüsü “Bölge İçerisinden Bölge Turizminin Değerlendirilmesi” temasıyla gerçekleştirildi.

Program kapsamında gelenekselleşen “Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi’nde Turizme Değer Katanlar Ödül Töreni” düzenlendi.

Yılın Turizm Olayı, Yılın Turizme Katkı Sağlayan Kamu Kurumu, Yılın Yeni ve Yenilikçi Turizm İşletmesi, Yılın Turizme Katkı Sağlayan STK’sı ve Bölge Turizmine Gönül Verenler olmak üzere toplam beş kategoride verilen ödüllere layık görülenlere ödülleri verildi.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Spor Uzmanı Volkan Burak Mumcu, gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar sayesinde Bölge Turizmine Gönül Verenler kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kaynak: İHA