Yağlıdere'de Öğrencilerin Yazdığı Hikaye ve Masal Kitapları Tanıtıldı

Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulu Değerler Eğitim Kulübü Toplum Hizmeti çalışması kapsamında öğrencilerin yazdığı hikaye ve masal kitapları tanıtıldı.

Kaymakam Osman Aydoğan, Mustafa Kemal İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların yazabilmeleri için önce okuyor olmaları gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin hikaye yazabilmelerinin çok ciddi şekilde okuduklarının göstergesi olduğunu ifade eden Aydoğan, şöyle konuştu:
"Biz ne yazık ki yazmayı bırak okumak da bile çok geri hale gelmişiz. Çok şükür her şeyimiz ilerliyor ama şu okuma işini bir türlü halledemedik. Bu yaşta yazmaya alışan hayatın her safhasında yazmaya bir zaman ayıracaktır. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu öğrencilerimiz arasından iyi yazarlar çıkacağını umut ediyorum. Böyle güzel bir etkinliği düzenleyen öğrencilerimize ve katkısı olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."
Okul Müdürü Murat Bayram ise öğrencilerin emek verdiği çalışmaları tanıtmak için sergilediklerini belirterek, "73 öğrencimiz hikaye ve masal yazma etkinliğine katıldı.

Bu öğrencilerimiz gelecek zamanlarda daha farklı etkinliklerle karşımıza çıkacaktır'" dedi.

Kaynak: AA