Raşit Batalov ve Erdoğan Gündüzpolat’ten Düzce Tso’ya Ziyaret

Rusya Federasyonu İstanbul Baş Konsolosluğu Başkordostan Cumhuriyeti Resmi Türkiye Temsilcisi ve Başkordostan Cumhurbaşkanlığı Makamı Temsilcisi Raşit Batalov ve DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Avrasya Konseyi Belarus İş Konseyi Başkan Vekili, Rusya Federasyonu Kuzey-Batı Bölgesi Saint Petersburg Puşkin-Pavlovsk Sanayi Ticaret Odası Türkiye Temsilcisi Erdoğan Gündüzpolat Düzce TSO’yu ziyaret etti.

Raşit Batalov ve Erdoğan Gündüzpolat’ten Düzce Tso’ya Ziyaret

Ziyarette Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Başkan Vekili Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez ve Ömer Hacıislamoğlu hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Düzce’nin ekonomik durumu hakkında ziyaretçilere bilgiler verirken, odanın tanıtımını da gerçekleştirdi.

Düzce’nin, Rusya ve Belarus’la özellikle orman ürünleri anlamında önemli derecede ticareti olduğunu belirten Çakır, odaya kayıtlı orman ürünleri sektörüne mensup üyelerin de bundan faydalanabileceklerini ifade etti.

Yapılan toplantının sonunda Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Raşit Batalov ve Erdoğan Gündüzpolat’a kahve fincanı seti ve Türk Kahvesi hediye etti.
Kaynak: İHA