Başbakan Erdoğan’dan Kendisine Babalık Yapmasını İsteyecek

Evlenebilmek için Başbakan Erdoğan’dan yardım istemek üzere İzmir’den otomobille yola çıkan ve Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden itibaren yaya olarak yoluna devam eden 39 yaşındaki Natıf Erdoğmuş, 20 günlük yolculuğun ardından Bursa’nın İnegöl ilçesine ulaştı.

Başbakan Erdoğan’dan Kendisine Babalık Yapmasını İsteyecek
20 yıldır evlenmek için denemediği yol kalmadığını ve babasının dahi yardım etmediğini ileri sürerek Başbakan Erdoğan’dan yardım istemek üzere Ankara’ya yürüyen Natıf Erdoğmuş, Bursa’nın İnegöl ilçesinde mola verdi. Erdoğmuş, elinde tuttuğu 'Bekarlık canıma tak etti, yeter artık evlenmek istiyorum' pankartı ve üzerine giydiği İngilizce 'I Want to Marry, My name Natıf Erdoğmuş' (Evlenmek istiyorum, benim adım Natıf Erdoğmuş) yazılı tişörtü ile İnegöllülerin ilgi odağı oldu. İnegöl'ün cadde ve sokaklarında gezerek insanların ilgisini çeken Erdoğmuş, 20 yıllık evlilik sevdasında hayatına giren kadınlar tarafından dolandırıldığını söyledi.

Manisa'da ikamet eden Erdoğmuş, bir eş bulabilmek amacıyla İzmir'den yola çıktığını belirterek, "İzmir Çeşme, Urla, Karşıyaka, Aliağa, Dikili, Bergama ilçelerini gezdim. Oradan da Ayvalık'a geçtim. Cunda, Sarımsaklı ilçelerinde de gezdim" dedi.

3 Eylül 2013 tarihinden itibaren ise yürüyerek yoluna devam ettiğini aktaran Erdoğmuş, 20 yıldan bu yana evlenmek için mücadele verdiğini söyledi.

Erdoğmuş, "Benim karşıma çıkıp evlenmek isteyenler oldu. Beni değil paramı sevdiler. Beni dolandırdılar. Yanında çalıştığım patronlarım beni evlendirmek vaadiyle beni çalıştırdılar. Söz verdiler ama sözlerini tutmadılar. 20 günden bu yana hiç araç kullanmadan yürüyorum. Balıkesir, Bursa'dan sonra İnegöl'e bugün geldim" diye konuştu.

Kısa molanın ardından Ankara'ya gitmek üzere yoluna devam edeceğini ifade eden Erdoğmuş, "4 Ekim'e kadar Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Sayın Başbakanımıza sesimi duyurmak için 4 Ekim'de Ankara'da olacağım" şeklinde konuştu.

Hayatına giren kadınların kendisini dolandırdığını iddia eden Erdoğmuş, "20 yıl içerisinde hayatıma 6 kadın girdi. Toplam 60 bin lira dolandırıldım. Üzerimdeki yazıların İngilizce olmasının nedeni, insanlara karşı yanlış anlaşılmamak içindi. Başbakandan destek alamazsam, bir işte ömür boyu çalışacağım. Yaşlandıktan sonra huzurevinde hayatımı tamamlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Evlenmek için izdivaç programlarına katıldığını aktaran Erdoğmuş, nasip olmadığını kaydetti.

3 Eylül'de evlilik için yanına bin 500 lira alarak yola çıktığını söyleyen Erdoğmuş, “Param bittiğinde konakladığım yerlerde destek veriyorlar. Sağ olsun herkes yardım ediyor" dedi.

Babasının ve evli olan erkek kardeşinin kendisine evlenme konusunda destek olmadığını iddia eden Erdoğmuş, "Kardeşim benden 10 yaş küçük. Kendisi evli. Ama bana evlilik konusunda destek olmadı. Benim annem vefat etti. Babam daha sonra ikinci kez evlendi. İkinci annem de vefat etti. Şimdi babam yine evlenecek. Babama, ‘Ben de evlenmek istiyorum’ dedim, ‘Tamam olur’ dedi.

Ama beni evlendirmek için sözünü tutmadı. Ankara'ya gittiğimde Sayın Başbakanımızdan, ‘Babam bana babalık görevini yapamadı’ diyerek bana babalık yapmasını isteyeceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA