Didim Huzur Aile Sitesi'nde Atatürk Büstü Açılışı

Didim’de Sağ-Tur mevkiinde yer alan Huzur Aile Sitesi yönetimince yaptırılan Atatürk Büstü düzenlenen törenle açıldı.

Didim Huzur Aile Sitesi'nde Atatürk Büstü Açılışı
Didim’de Hisar Mahallesi Sağ-Tur Mevkiinde yer alan Huzur Aile Sitesi yönetimi site içerisinde yer alan parkın içerisine yaptırdığı Atatürk Büstü törenle açıldı. Açılışa Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ADD Didim Şube Başkanı Mehmet Ali Pekdemir, Site Başkanı Ahmet Çelik ve site sakinleri katıldı.

Açılış töreninde ilk olarak Saygı duruşunda bulunuldu; ardından İstiklal Marşı okundu.

Açılışta ilk konuşan Site Başkanı Ahmet Çelik konuşmasında ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirterek “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ü diktatör diye eleştirenler kendi diktatörlüklerini adım adım ilerleyerek kurdular. Atatürk milletimizi içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde çekip çıkarttıysa şimdi yine ondan onun düşüncelerinden yol göstericiliğinden güç alarak bu zor günleri aşacağız. İşte bundan dolayı tehditleri göğüs gerip, bugün burada Büyük Atamızın büstünü güzel sitemize kazandırdığımız için sevinçliyim.”dedi.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Ülkenin ne durumda olduğunu bildiklerini belirterek yaşanan karamsar tablonun aydınlık ve güler yüzlü insanlarla yeniden inşa edilebileceğini söyledi.

Kamacı Cumhuriyetin olmazsa olmaz’ı olarak kabul ettiklerini belirterek Ulu Önder’in izinde gittiklerini söyledi ve yapılan Atatürk büstünü önemsediklerini söyledi; emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Atatürk büstü alkışlar ve müzik eşliğinde açıldı.
Kaynak: İHA