Tdp Poliseleri Hınıs ve Karayazı’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Müdürlüğü ekipleri Hınıs ve Karayazı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek suç ve zararlı alışkanlıklara yönelik bilinçlendirme çalışması yaptılar.

Tdp Poliseleri Hınıs ve Karayazı’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
TDP Şube Müdürlüğü polisleri Emniyet Müdürlüğü maskotu Polican ile birlikte; vatandaşları suça karşı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve duyarlılık kazandırmak, suçla mücadelede halkın katılım ve desteğini sağlamak çocuk ve gençleri suç ve zararlı alışkanlıklara karşı bilgilendirmek ve bölge halkı ile polis arasındaki güven algısını arttırmak amacıyla Hınıs ve Karayazı ilçelerine çıkarma yaptı.

Ziyaret edilen ilçelerde kamu kurum ve kuruluşları, bölge esnafı ve vatandaşlar ile görüşmeler yapılarak, Erzurum Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğünün faaliyetlerinin tanıtımı yapılmış “İşte Emniyet İlde Emniyet” “ Güvenliğiniz Elinizde” “ Hayatımız Elimizde” “Gözlerini 4 Aç” isimli projeleri anlatılmış ve projeleri anlatan broşürler dağıtıldı.

İlçe gençlerine Polis Okullarına giriş koşulları anlatılarak polislik mesleği hakkında bilgilendirilme yapılıp, Emniyet Müdürlüğü maskotu Polican çocuklar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Polican ile birlikte eğlenceli vakit geçiren çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek Policanı çok sevdiklerini dile getirdiler.
Kaynak: İHA