Biga Tso Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

ÇANAKKALE - Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, belediyenin havuzbaşı sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan, burada yaptığı konuşmada, geçen hafta içerisinde meslek komiteleri ve meclis üyesi seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, ardından da yönetim ve denetim kurullarını oluşturduklarını söyledi.

"Kuruluşumuzun 40'ncı yılında, yeni bir yönetimle yeni bir dönem başlatıyoruz" diyen Doğan, yeni dönemin odaya ve ilçeye başarı getirmesi temennisinde bulundu. Doğan, şöyle konuştu:

"TOBB'a bağlı odalarımız ve borsalarımızın seçim sistemi, katılımcı demokrasi için oldukça güzel bir yapıya sahip. 'Nace' kriterlerine göre belirlenen faaliyet konularının temel alındığı, meslek gruplarında bir araya geldik. Meslek grupları olarak, meslek komitelerimize, meclis üyeliklerine aday olduk. Yaptığımız seçimlere, kazananlar ve kaybedenler olarak değil, hizmet yarışı ardından bir nöbet değişimi olarak değerlendirmeliyiz. Seçimler bitmiştir. Seçim sürecinde demokrasinin gereği olan yarış da geride kalmıştır. Şimdi üstlendiğimiz görevleri odamızın ve Biga'mızın ve tabii ki Çanakkale'mizin, Türkiye'mizin mutluluk ve refahını hedefleyerek yapacağız. Biga'mızda birlik ve beraberlik içinde olacağız. İlimiz, bölgemiz ve Türkiye'miz için çalışacağız. BTSO olarak bu mesajımın, meslek komitelerimizi, meclisimizi ve yönetimimizi oluşturan arkadaşlarım tarafından sorumluluk duygusuyla çalışmak ve hoşgörülü olmak, bu dönem görev üstlenemeyen arkadaşlarım için de kucaklaşmak diye algılanmasını rica ediyorum."

Kaynak: AA