Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "temenni Ederim Ki Bugün Artık Bu İş Biter ve Adımlarımızı Da Biz Emin Olarak Atarız. Yargı Sürecinin Vereceği Kararı Bekleriz. Yargı Süreci De Nihai Olarak Bittikten Sonra H

MUĞLA - Marmaris'te İngiliz turistin kullandığı aksı kırılan ATV, bir ağaca takılarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma düşmekten kurtuldu.

İlçede tatilini geçiren İngiliz turist grubu, kiraladıkları 2 ATV ve 1 motosikletle Turunç beldesine gitmek üzere yola çıktı. İçmeler-Turunç beldeleri arasındaki yüksek eğime sahip yolun 4. kilometresinde Daniel Andrew Thompson'un kullandığı ATV, yoldan çıkarak uçuruma doğru sürüklendi. Yol kenarındaki ağaca takılan araç ve yaralananThompson, yaklaşık 50 metre yüksekliği bulunan uçuruma düşmekten son anda kurtuldu.

Yoldan geçen bir vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralı turist Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Marmaris Belediyesi İtfaiye ekipleri ise ağaçta asılı kalan ATV'yi yola çekti. Ekiplerin yaptığı incelemede seyir halindeyken aracın arka aksının kırılması sonucu sağ tekerleğinin fırladığı belirlendi. Uçurma düşen tekerler ise aramalara rağmen bulunamadı.

Kaynak: AA