Ünlü İçin Kocatepe Camisinde Cenaze Namazı Kılındı

İş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve iş adamı Medet Ünlü için Kocatepe camisinde cenaze namazı kılındı.

Ünlü'nün cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Kocatepe camisine getirildi.

Namaz öncesi Medet Ünlü'nün ailesi ve yakınları Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti bayrağına sarılı tabutun başında taziyeleri kabul etti.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlardan Abdüllatif Şener, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Hüda-Par Genel Sekreteri Mahmut Tekdal, Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Vacit Kadıoğlu, Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Medet Ünlü'nün cenazesi ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından tekbirler ve dualar eşliğinde cenaze arabasına taşındı. Bu sırada Rusya ve Çeçenistan Başkanı Ramazan Kadirov aleyhine sloganlar atıldı.

Ünlü, yarın Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Çardak köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Kaynak: AA