Elazığ Belediyesi Personeline İlkyardım ve Yangın Eğitimi Verdi

Elazığ Belediyesi işçi sağlığı, iş güvenliği, ilk yardım, yangın ve deprem konularında personellerine yönelik eğitimlerine devam ediyor.

Belediye Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve İş Güvenliği Uzmanı Duygu Özdemir, İşyeri Hekimi Seçkin Coşkunsel ile İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün tarafından verilen eğitime Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yüklenici firma elemanları katılırken, uzmanlar işçilerden gelen sorulara cevap verdi. İş Güvenliği Uzmanı Duygu Özdemir depremle ilgili, İşyeri Hekimi Seçkin Coşkunsel ilkyardımla ilgili ve Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ise yangınla ilgili olarak katılımcılara eğitim verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu iş kazalarının önlenmesi, iş güvenliği, mesleki hastalıkların önlenmesinin işçi sağlığı konularını doğurduğunu söyledi.

Selmanoğlu, "Bizler de Elazığ Belediyesi olarak yaşanabilecek bu olumsuzlukları en az seviye indirmek adına personelimize işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında bir dizi eğitim gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğü personelimize verilen eğitimler sonrasında bugün de temizlik personelimize, deprem, ilk yardım ve yangın konularında eğitim verildi.

Verilen bu eğitimlerin oldukça başarılı bir şekilde geçtiğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA