- Milletvekili Hüseyin Şahin’den 10 Nisan Açıklaması:

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türk polisinin gerek teknik, gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği noktanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

- Milletvekili Hüseyin Şahin’den 10 Nisan Açıklaması:
Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl önümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, “Ülkemizde kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın can ve mal emniyetini muhafaza etmek için, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan emniyet teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum” dedi.

Açıklamasında, toplumsal değişim ve dönüşümler sonucunda halkın polisten beklentilerinin arttığını vurgulayan Şahin, vatandaşların da desteğiyle güvenlik hizmetlerinin geliştirileceğine, toplum destekli güvenlik hizmetleriyle etkinliğinin giderek arttırılacağına yürekten inandığını söyledi.

Türk Polis teşkilatının üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini yaptığını ve gerek teknik gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği noktanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin, “Toplumsal huzuru sağlanmış, çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Türkiye vazgeçilmez hedefimizdir. Bunu sağlamada büyük emeğiniz var. Tüm polis teşkilatının 10 Nisan Polis Gününü kutlu olsun” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA