Mobilya Sektörünün Kalbinin Attığı İnegöl Fuara Hazır

İnegöl Mobilya Dekorasyon Fuarı (MODEF) bugün kapılarını açıyor.

Mobilya Sektörünün Kalbinin Attığı İnegöl Fuara Hazır
29. kez düzenlenecek MODEF için hazırlıklar tamamlanırken TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Türkiye mobilya sektörünün kalbinin bu fuarda atacağını belirterek sektör temsilcilerini ve mobilya almak isteyenleri fuara davet etti. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin 01-07 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek fuara bu yıl 155 firmanın katılacağını vurguladı. Kısa bir süre önce İnegöl’ün ihracat rakamlarının açıklandığını ifade eden Milletvekili Şahin, “2011 yılında 176 milyon dolar olan İnegöl mobilya ihracatı, 2012yılında 252 milyon dolara yükseldi. Katma değeri çok yüksek olan mobilya sektörünün yaptığı ihracat çok önemlidir” diye konuştu.

ÖZELLİKLİ ÜRETİM Türkiye’nin uluslararası özellikteki ilk ve tek mobilya test laboratuvarının İnegöl’de olduğunu, bunun yanı sıra Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB ile İnegöl’de mobilya sektörünün büyük bir atılım içinde olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin, “Türkiye’deki mobilya sektör temsilcileri MODEF Fuarını bekliyorlar. Çünkü İnegöl Mobilyası sektörde önemli bir yere sahiptir. İnegöl kalite, yeni tasarımlar, sağlıklı malzemeler ve yeni trendlerde yıllardır sektöre damgasını vuruyor” dedi.

HER YER FUAR İnegöl’de yapılan mobilya fuarını diğer mobilya fuarlarından ayıran en önemli özelliğin sektörün kalbinin ilçede atması odluğuna dikkat çeken Milletvekili Hüseyin Şahin, “Fuara gelenler yüzlerce mobilya mağazasını ve üretim yapılan mobilya fabrikalarını da gezme imkanına sahipler” diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Şahin 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında İnegöl Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenecek fuara başta Bursalılar olmak üzere herkesi davet ettiğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA