Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Erciş Şubesi’nden Kızılay’a Kan Bağışı

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Türkiye genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyası Van’ın Erciş ilçesinde de dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Erciş Şubesi’nden Kızılay’a Kan Bağışı
Erciş eski hükümet konağı önünde bulunan Kızılay Erciş Konteynır Kan Bağış Ünitesi’ne gelen Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Erciş Şube Başkanı ve üyeleri, kampanya çerçevesinde Kızılay’a kan bağışında bulundular. Burada kısa bir konuşma yapan Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Erciş Şube Başkanı Necati Albayrak, merkezi İstanbul’da bulunan dernekleri ile Kızılay arasında 2013 yılı kan bağış kampanyasını “Bir Damla Bin Umut”“ sloganıyla başlattıklarını söyledi.

Albayrak, “2 Mart 2013 itibarıyla yurt genelinde 237 ayrı noktada en yaygın kan bağışı kampanyasını yürütecek olan Beşir Derneği, 2013 yılında 25 bin ünite kan bağışı hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir. Bizler de, Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve gönlüleri olarak derneğimizin belirtmiş olduğu hedefi yakalamak için kan bağışında bulunduk. Ayrıca, Erciş’te yaşanan depremde kan bağışının ne kadar önemli olduğunu da yaşayarak gördük. Kan bağışında bulunan halkımıza ve üyelerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA