Konfederasyonlar Topluluğu, Avrupa'daki Türk İş Adamları İle İşbirliği Yapacak

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Avrupa Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) genel merkezini ziyaret etti.

Konfederasyonlar Topluluğu, Avrupa'daki Türk İş Adamları İle İşbirliği Yapacak
Ziyarette, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu'nun Avrupa'daki Türk iş adamları ile işbirliği yapmasına karar verildi.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, "ATİAD Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın, iş adamlarımızın sesi olmuştur. ATİAD bizim için önemli kurumdur. ATİAD yalnız Almanya'nın değil Avrupa'nın en büyük sanayici ve iş adamları kuruluşudur. Biz Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu olarak Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarımıza sessiz ve kayıtsız kalmayacağız. Başta Almanya olmak üzere bütün Avrupa devletlerinde Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu'nun temsilciliklerini açacağız." dedi.

Avrupa Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Recep Keskin, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Keskin, "Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın sorunları çoktur. Biz de Avrupa'da yaşayan Türk iş adamlarımızın ve Türk vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için buradayız. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu'nun ilkeleri ile ATİAD'ın ilkeleri aynı ilkelerdir. Birlikte projeler yapalım. Avrupa'da ve Türkiye'de uluslararası camiada birlikte hareket edelim." diye konuştu.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Sekreteri ve Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Konfederasyonlar Topluluğu Sözcüsü Yakup Kodalak ile ATİAD Genel Sekreteri Ömer Sağlam da görüşmede hazır bulundu .