Kuşadası Ticaret Odası Tse Kalite Belgesi Yenileme Denetiminden Başarıyla Geçti

Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Kuşadası Ticaret Odası, 2009 yılında almaya hak kazandığı TSE Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008 belge yenileme denetimini başarı ile geçti.

Kuşadası Ticaret Odası Tse Kalite Belgesi Yenileme Denetiminden Başarıyla Geçti
Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Kuşadası Ticaret Odası, 2009 yılında almaya hak kazandığı TSE Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008 belge yenileme denetimini başarı ile geçince, Kuşadası Ticaret Odası‘nın kalite belgesi 3 yıl daha uzatıldı. TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik görevlisi Teyfik Bıyıklı ve Mojga Maria Akpulat tarafından gerçekleştirilen belge yenileme tetkikinde Kuşadası Ticaret Odası Kalite yönetim temsilcisi Yeliz TOZ denetimlerde hazır bulundu. Tüm evrak ve dosyaların incelendiği denetim sonucunda denetçiler Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile kapanış toplantısını gerçekleştirdi.

2009 Yılından bu güne kadar yapılan denetimleri başarıyla geçen Kuşadası Ticaret Odası’na tam not veren TSE denetçileri, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan olmak üzere, oda yönetimine ve personeline teşekkür etti .
Kaynak: İHA