Selçuk'ta Yeni Girişimciden Market Açılışı

Geçtiğimiz Ekim ayında Selçuk Ticaret Odası tarafından açılan KOSGEB destekli yeni girişimcilik eğitimlerini tamamlayanlardan biri olan Aytaç Acar Selçuk’ta market işletmeciliğine başladı.

Selçuk'ta Yeni Girişimciden Market Açılışı

Selçuk’un yeni yerleşim alanlarından Cumhuriyet Mahallesinde market ihtiyacı olduğunu fark eden Aytaç Acar, programın sertifikasını aldıktan sonra kolları sıvadı. Eğitim programını bitirdikten sonra zaman kaybetmeden öğrendiklerini uygulayan Aytaç Acar’ın kendi adını verdiği marketi hizmete girdi.

Marketin açılışında konuşan Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, "Girişimcilik kursumuza devam eden Aytaç arkadaşımız kendi işini kurdu. Mahalle için büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan bu girişimi nedeniyle kendisini tebrik ediyorum. Mahalle sakinleri zincir marketlerde buldukları her ürünü hatta daha uygun fiyatlarla Acar Market’ten alabilirler. Bu dönemde cesareti ve kararlılığıyla güçlü rakiplerine karşı duran Selçuklu girişimcimizi Selçuklu hemşerilerimizin destekleyeceklerine inanıyorum.” dedi.

Daha sonra marketin açılış kurdelesi Oda Başkanı Koray Yolcu tarafından kesilerek hayırlı olması dilekleriyle Selçuklular'ın hizmetine açıldı.
Kaynak: İHA